preskoči na sadržaj
Obavijesti, vijesti i najave

Organizacija nastave s obzirom na priložene Upute HZJZ-a i MZO-a

Poštovani roditelji,

     pred nama je početak nove 2020. /2021. nastavne godine koja s obzirom na epidemiološku situaciju zahtijeva od svih sudionika odgovorno ponašanje i provođenje odgojno-obrazovnog rada sukladno propisanim mjerama i uputama HZJZ-a i MZO-a RH.

Objavljene mjere bit će operacionalizirane i prilagođene potrebama, kadrovskim i prostornim mogućnostima Škole. Detaljno razrađene mjere, informacije o specifičnim mjerama za našu Školu i organizaciju nastave objavit ćemo nakon 31. kolovoza 2020. godine.

Nastava za sve razrede započinje 7. rujna 2020. godine i odvijat će se u u Školi. Svi učenici obvezni su dolaziti u Školu i pridržavati se epidemioloških mjera koje budu propisane na razini Škole.

Cilj propisanih mjera i posebno propisanog organizacijskog okvira nastave je spriječiti širenje virusa Covid-19 i zaštititi sve sudionike sustava od moguće zaraze.

Posebno ističemo važnost odgovornog ponašanja učitelja i djelatnika Škole, učenika i roditelja. Apeliramo na roditelje učenika da svojoj djeci ističu važnost odgovornog ponašanja i pridržavanja mjera u Školi i izvan nje. Jedino odgovornim ponašanjem čuvamo sebe i druge.

 

Ravnateljica Škole

Davorka Parmač, prof.

Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Pilat Federici   datum: 28. 8. 2020.

Tražilica

Savjetovanje mladih

Školska brošura


Omoguru

Erasmus+


eTwinning projekti


Katalog knjižnice


Društvene mreže

SLUŽBENA FACEBOOK STRANICA OŠ-SE RIVARELA

 

SLUŽBENI YOUTUBE KANAL OŠ-SE RIVARELA


Medijska pismenost

Dan škole


Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 4. 2020.

Ukupno: 46638
Ovaj mjesec: 2466
Ovaj tjedan: 280
Danas: 2
preskoči na navigaciju