preskoči na sadržaj
Pet koraka do istine

Dan sigurnijeg interneta


Svake godine na drugi dan drugog tjedna drugog mjeseca tisuće ljudi diljem svijeta se udruže kako bi sudjelovali u događajima i aktivnostima kojima žele podići svijest o sigurnosnim problemima na internetu. Ove godine Dan sigurnijeg interneta obilježava se 9. veljače 2021., a tema je „Zajedno za bolji Internet“.

 

 

Fokus sigurnosti na internetu se tijekom godina s kreiranja „sigurnijeg“ interneta prebacio na kreiranje „boljeg“ interneta. Bez obzira jesmo li djeca i mladi, roditelji i skrbnici, učitelji i socijalni radnici, ili čak i predstavnici industrije, zakonodavci i političari, svi imamo veliku ulogu. (Izvor)

 

U sklopu eTwinning projekta "Pet koraka do istine" naši učenici su vrijedno sudjelovali u radionicama i predavanjima organiziranim povodom ovog dana. Naučili su kako se zaštiti od elektroničkog nasilja te što učiniti i kome se obratiti u slučaju da se elektroničko nasilje dogodilo. No pošto ništa nije crno-bijelo, tako ni internet nije samo loš, te smo se naravno prisjetili onih dobrih i korisnih strana interneta.

 


 

ŠKOLSKA BROŠURA


Priloženi dokumenti:
Dan_sigurnijeg_interneta_-_9._veljace_2021.pdf (418.27 KB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Betina Boban   datum: 9. 2. 2021.

TražilicaSavjetovanje mladih

Školska brošura


Katalog knjižnice


Društvene mreže

 


Medijska pismenost

Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 4. 2020.

Ukupno: 61515
Ovaj mjesec: 2257
Ovaj tjedan: 273
Danas: 9
preskoči na navigaciju