preskoči na sadržaj
Me, Myself & I

Svjetski dan ljubaznosti


U sklopu eTwinning projekta "Me, Myself & I" ("Ja i sva moja lica") obilježili smo Svjetski dan ljubaznosti (13. studeni 2020.) 

laugh 

U školskoj knjižnici učenici razredne nastave odigrali su igru Tajni prijatelj, podsjetili se značenja riječi ljubaznost i čarobnih riječi, te su nam rekli koja ljubazna djela oni čine. Dobili su i bojanke, "osmijeh za ponijeti" i citate o ljubaznosti.

Na hodniku ih je čekala još jedna aktivnost - "Novi pozdravi". S obzirom da se ne možemo grliti, označili smo mjesta gdje se učenici (a i djelatnici) mogu pozdraviti na neke nove načine.

Međunarodni eTwinning projekt "Me, Myself & I" ("Ja i sva moja lica") nastao je s ciljem promoviranja važnosti i brige za dobro mentalno zdravlje djece i mladih. Na početku nove nastavne godine brojni učitelji prepoznali su važnost projekta i započeli provoditi projektne aktivnosti u suradnji s drugim europskim školama. Kroz projekt će se potaknuti učenike na prepoznavanje vlastitih emocionalnih stanja, kvalitetnu komunikaciju s bližnjima, suradnju i traženje podrške u vlastitoj zajednici. 

(Izvor)Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Betina Boban   datum: 13. 11. 2020.

TražilicaSavjetovanje mladih

Školska brošura


Katalog knjižnice


Društvene mreže

 


Medijska pismenost

Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 4. 2020.

Ukupno: 61523
Ovaj mjesec: 2265
Ovaj tjedan: 281
Danas: 17
preskoči na navigaciju