2021-09-03 11:44:33

Nova nastavna godina

Poštovani roditelji, dragi učenici,

u ponedjeljak 6. rujna 2021. godine prvi je nastavni dan u novoj 2021. /2022. školskoj godini. S obzirom na sadašnje epidemiološke okolnosti i uvjete pred nama je još jedan zahtjevan povratak učenika u školske klupe. Organizacija u ovoj školskoj godini od svih nas zahtijeva odgovornost, strpljenje, razumijevanje i provođenje mjera sukladno svim propisanim uputama HZJZ-a i MZO-a i Hrvatskog školskog sportskog saveza.

Naglašavamo kako je iznimno važno poštovati i pridržavati se propisanih mjera i uputa o organizaciji nastave na razini Škole. Dragi roditelji, vaša je uloga vrlo važna u ostvarenju zaštite zdravlja, stoga posebno apeliramo na vas da svojoj djeci ističete važnost održavanja epidemioloških navika u Školi i izvan nje.

Svatko od nas ima važnu ulogu u očuvanju svog i zdravlja zajednice. Jedino uz dosljedno i odgovorno pridržavanje uputa i mjera vezane za poštivanje fizičkog kontakta, higijenu i ostalih propisanih pravila, zaštita učenika i djelatnika te članova obitelji, osobito starijih, može imati kvalitetan učinak.

Vjerujemo da ćemo poštivanjem svih preporuka i pravila uspjeti sačuvati svoje zdravlje i zdravlje svojih najbližih kako bismo što bezbolnije prebrodili ovo teško i svima nama zahtjevno razdoblje, a nastavnu godinu realizirati što uspješnije i efikasnije.

Slijedom navedenoga, u skladu s epidemiološkim mjerama HZJZ-a i MZO-a, na razini Škole donesene su mjere i upute o posebnoj organizaciji nastave i rada u Školi.

Veselimo se vašem dolasku i svima želimo uspješan početak nastavne godine.

 

Uz želju da ostanemo zdravi i odgovorni, srdačno Vas pozdravljam!

 

Ravnateljica Škole

Davorka Parmač, prof.


Osnovna škola Rivarela Novigrad