2021-03-02 20:02:23

Leonardu drugo mjesto za logo

Na međunarodni natječaj za logo eTwinning projekta Pet koraka do istine, u koji su uključeni učenici sedmih razreda naše škole, poslan je rad Leonarda Bassanesea iz 7. b razreda.

 

 

 

 

Sedmaši su imali priliku glasovati za jedan od 18 ponuđenih logoa pristiglih na natječaj. Glasovanje je organizirano putem aplikacije eTwinning, a početkom tjedna u školu je stigla obavijest o rezultatima provedenog natječaja. Rezultat je obradovao sve Rivereline sedmaše, posebno našeg Leonarda kojem je prvo mjesto izmaklo za samo 6 glasova.Leonardo je ponosan na svoj uspjeh i zahvaljuje svima koji su glasovali za njegov logo.

Pred sedmašima je novi eTwinning zadatak za ožujak i planirane aktivnosti povodom obilježavanja Dana medijske pismenosti. Nadamo se da će sedmaši sa svojim eTwinning koordinatoricama, knjižničarkom Betinom Boban i učiteljicom informatike Sanjom Pilat Federici, opravdati cilj  ovog projekta, a to je osvijestiti javnost o važnosti medijske pismenosti, osnažiti građane, posebice djecu i mlade za kritičko promišljanje medijskih sadržaja.

Leonardu čestitamo na uspjehu, a sedmašima želimo puno zabave, učenja i uspjeha u budućim projektima.

 


Osnovna škola Rivarela Novigrad