2020-05-18 10:36:07

TZK u nastavi na daljinu - 3.a

Dok smo imali nastavu TZK se održavala u sportskoj dvorani škole ili kad je bio lijepi dan, išli bismo van. Sada, od kada sam kući jer nema nastave u školi, vježbam na različite načine. Ponekad vježbam uz učitelja Darija dok gledam Školu na trećem. Te su vježbe dosta teške, ali mi je zanimljivo to što su mu gosti hrvatski sportaši, a ponekad i moj tata za vježba sa mnom. Poslije podne sam ponekad sa svojom obitelji znao ići šetati u prirodu i brati šparoge u šumi blizu moje kuće. Išao sam i do mora i uživao gledajući more i hodajući po kamenju. Kad bi nam učiteljica poslala linkove za vježbu uključio bih tablet i vježbao na terasi sa mojom sestrom.

Od svoje pete godine idem na tenis. Trening je prestao kako se zatvorila škola. Srećom, od ovog tjedna opet imamo trening. U mojoj grupi nas je sedmero. Drago mi je bilo što su na trening došli skoro svi.

Puno mi je zanimljivije kada je TZK sa učiteljicom i sa svim mojim prijateljima iz razreda jer se tada zabavljamo igrajući graničar, i neke naše igre iz prvog razreda. Nadam se da ćemo se brzo svi skupa vidjeti u školi. A danas ću imati TZK na Franovom rođendanu. Sigurno ćemo se igrati lovice, skakat ćemo po trampolinu, igrat ćemo nogomet. Baš se veselim!

 

Andrej Jakovac, 3.a

 

 


Osnovna škola Rivarela Novigrad