preskoči na sadržaj
Obavijesti, vijesti i najave

Medes – medijacija kao nenasilno rješavanje sukoba


OŠ-SE RIVARELA u suradnji s Gradom Novigradom  uključena je od prosinca 2019. godine u projekt „Medes – medijacija kao nenasilno rješavanje sukoba“. U projekt su još uključene obrazovne ustanove iz Italije, Francuske i Španjolske, a cilj uključivanja u projekt je naučiti nastavnike, a potom i učenike (prvenstveno 5.-ih i 6.-ih razreda) korištenju medijacije kao nenasilnog rješavanja sukoba. 

U projekt medijacije u školi uključeni su učenici 5.a/b i 6.a/b razreda, a radionice predmedijacije održavat će članice stručne službe (pedagogica Dolores Fabris, knjižničarka Betina Boban, psihologica Iva Gortan, koordinatorica projekta Jelena Hanzl u suradnji s razrednicima) prema dogovorenom planu i temama:  Emocije i prepoznavanje emocija – ljutnja, Nenasilna komunikacija,  Konflikt i sukobi i Nenasilno rješavanje sukoba.

Škola planira suradnju s partnerima iz Medes projekta (škole i obrazovne ustanove iz Italije, Španjolske i Francuske), ali i mogućnost dodatnog uključivanja u razne tipove i oblike suradnje s novim školama.

Aktivnosti Projekta Medes realizirat će se  tijekom ove i u sljedeće dvije godine.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Pilat Federici   datum: 4. 12. 2020.

Tražilica

Savjetovanje mladih

Školska brošura


Omoguru

Erasmus+


eTwinning projekti


Katalog knjižnice


Društvene mreže

SLUŽBENA FACEBOOK STRANICA OŠ-SE RIVARELA

 

SLUŽBENI YOUTUBE KANAL OŠ-SE RIVARELA


Medijska pismenost

Dan škole


Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 4. 2020.

Ukupno: 46643
Ovaj mjesec: 2471
Ovaj tjedan: 285
Danas: 7
preskoči na navigaciju