preskoči na sadržaj
Obavijesti, vijesti i najave

Važna obavijest za roditelje

Poštovani roditelji, s obzirom da je iz Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije potvrđeno  da je djelatnica Dječjeg vrtića Tičići  u Novigradu pozitivna na koronavirus, a za sve korisnike i djelatnike vrtića određena mjera samoizolacije,  obavještavamo vas o mjerama i uputama o postupanju roditelja koji imaju djecu u vrtiću i školi.

Prema uputama Epidemiološke službe ZZJZ IŽ školska djeca, koja su u istom kućanstvu s roditeljima kojima je propisna mjera samoizolacije s vrtićkom djecom, ne dolaze na nastavu, već ostaju kod kuće. Ako roditelj ima mogućnost odvojiti školsko dijete u drugo kućanstvo, npr. kod bake i djeda, onda smije dolaziti u školu.

Nastavno na uputu, mole se roditelji kojima je zbog pojave koronavirusa u vrtiću, propisana mjera samoizolacije, a nisu u mogućnosti odvojiti školsko dijete u drugo kućanstvo,  da ne šalju školsku djecu u školu.

O svim mjerama, trajanju istih i konkretnim postupanjima bit ćete pravovremeni obaviješteni.

Vrlo je važno da budemo svi odgovorni i spriječimo širenje virusa stoga još jednom apeliram na sve da se, što je više moguće, držimo propisanih mjera kako bismo zaštitili sebe i sve s kojima smo u kontaktu.

Ravnateljica Škole

Davorka Parmač, prof.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Pilat Federici   datum: 3. 10. 2020.

Tražilica

Savjetovanje mladih

Školska brošura


Omoguru

Erasmus+


eTwinning projekti


Katalog knjižnice


Društvene mreže

SLUŽBENA FACEBOOK STRANICA OŠ-SE RIVARELA

 

SLUŽBENI YOUTUBE KANAL OŠ-SE RIVARELA


Medijska pismenost

Dan škole


Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 4. 2020.

Ukupno: 46436
Ovaj mjesec: 2264
Ovaj tjedan: 78
Danas: 10
preskoči na navigaciju