preskoči na sadržaj
Obavijesti, vijesti i najave

Preporuke o organizaciji radnog dana učenika tijekom održavanja nastave na daljinu


Poštovani roditelji i učenici,

iza nas je deset dana nastave na daljinu, online nastave s kojom se, zbog pandemije korona virusa, hrvatsko školstvo susreće prvi put. 450 000 učenika i nastavnika u osnovnim i srednjim školama te oko 70 000 u visokom školstvu prati nastavu putem središnjih servisa CARNeta i SRCe-a.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja svjesno je izazova i problema koje nosi nastava na daljinu, kao i napora koje ulažu naši učitelji i nastavnici kako bi sustav što bolje funkcionirao, priopćeno je iz Ministarstva, no dobili su kažu, povratne informacije kako neki učenici imaju više, a neki manje opterećenja po pitanju isporuke obrazovnih sadržaja. Zato su školama poslali Preporuke o organizaciji radnog dana učenika tijekom održavanja nastave na daljinukoja se odnosi na učitelje, nastavnike, učenike i njihove roditelje. Preporuke su donesene u cilju što bolje uspostave i funkcioniranja sustava i ujednačavanja nastave.

Resorno ministarstvo najavilo je i upute za ocjenjivanje tijekom nastave na daljinu koje će školama biti poslane početkom travnja kao i to da se razrađuje nekoliko scenarija provedbe državne mature.

S posebnom pažnjom pratimo vaše povratne informacije te u tom smislu nastojimo olakšati obrazovni proces u ovom obliku, a pritom zadovoljiti minimum ishoda.

Zahvaljujemo vam na uložnom trudu, strpljenju i razumijevanju u ovoj izvanrednoj situaciji. Svima želimo dobro zdravlje.

Ravnateljica škole

 Davorka Parmač, prof.

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Pilat Federici   datum: 29. 3. 2020.

Tražilica

Savjetovanje mladih

Školska brošura


Omoguru

Erasmus+


eTwinning projekti


Katalog knjižnice


Društvene mreže

SLUŽBENA FACEBOOK STRANICA OŠ-SE RIVARELA

 

SLUŽBENI YOUTUBE KANAL OŠ-SE RIVARELA


Medijska pismenost

Dan škole


Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 4. 2020.

Ukupno: 46639
Ovaj mjesec: 2467
Ovaj tjedan: 281
Danas: 3
preskoči na navigaciju