preskoči na sadržaj
Obavijesti, vijesti i najave

NASTAVA NA DALJINU – OBAVIJESTI


Poštovani roditelji, dragi učenici,

nastavno na današnje vijesti, za učenike od 5. do 8. razreda, odnosno za predmetnu nastavu, nastava se odvija prema uobičajenom rasporedu sati, a učenici razredne nastave prema uputama svojih učitelja.

Svi učenici u dogovoru i prema uputama svojih učitelja mogu pratiti Školu na Trećem na HRT-u te Sportsku televiziju, kao i video materijale putem YouTubea. 

Pristup e-Dnevniku je osiguran, no ulaz u sustav putem AAI@EduHr identiteta je otežan zbog tehničkih razloga te CARNET i Srce rade na otklanjanju poteškoća.

Molimo sve korisnike da se drže rasporeda prijave u sustav po razredima i u međuvremenu koriste sve rezervne izvore sadržaja koje je osigurao MZO  od TV-a i Youtubea do web stranice s materijalima skolazazivot.hr.

Predmetna nastava  radi po redovnom rasporedu sati. Predmetni učitelji sami pripremaju nastavne materijale i zadatke te ih isporučuju učenicima s rokovima izvršenja i terminima konzultacija u virtualnoj učionici. Sve obavijesti i materijali bit će učenicima i roditeljima dostupni u vitrualnim razredima (kanalima) u MS Teams-u putem aplikacije ili https://office365.skole.hr/Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Pilat Federici   datum: 18. 3. 2020.

Tražilica

Savjetovanje mladih

Školska brošura


Omoguru

Erasmus+


eTwinning projekti


Katalog knjižnice


Društvene mreže

SLUŽBENA FACEBOOK STRANICA OŠ-SE RIVARELA

 

SLUŽBENI YOUTUBE KANAL OŠ-SE RIVARELA


Medijska pismenost

Dan škole


Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 4. 2020.

Ukupno: 46643
Ovaj mjesec: 2471
Ovaj tjedan: 285
Danas: 7
preskoči na navigaciju